The Secret

Kemaren gue sempet nonton DVD nya the secret. Itu sebenernya sih atas anjuran temen gue, krn ngeliat pengalaman gue di taon ini…. walah…

Anyway, the movie is great. sebenernya bukan movie kali yah, krn ini video utk self-improvement gitu. dan yg diajarin sebenernya bukan barang baru buat gue….

Dulu waktu gue S2 udah pernah diajarin pas mata kuliah People Skill soal hal2 yg ada di ‘The Secret’. Cuma kok gue udah laaaamaaaaaa banget gak praktekin ya? mungkin itu sebabnya jadi gue musti nonton video itu hihihi…

I think ‘The Secret’ is good and makes sense. You need to focus on what you want to achieve in order to get them. Trus yg ga boleh lupa bikin Vision Board…. hehehe

Mulai besok kl kamar gue udah beres gue mo bikin vision board lagi ah…🙂

 Really sorry for those who doesnt understand Indonesian language. But I can give you a sneak preview, that I watched ‘The Secret’ video which believed to change people’s life. you can access the website in www.thesecret.tv. The point is to have positive thinking and focus on WHAT YOU WANT, not on what you hate.

2 thoughts on “The Secret

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s